Бібліотека, бухгалтерія, гуртожиток, АГ робота

Бібліотека коледжу – ланка освітнього процесу, що здійснює бібліотечно-інформаційне, культурно просвітницьке забезпечення освітнього процесу.  Головною метою якої є популяризація книг серед здобувачів освіти, формування їх світогляду, допомога в задоволенні особистих потреб, запитів.
Основним завданням бібліотеки є  створення сучасного освітнього середовища для самостійної роботи викладачів і студентів.


Бухгалтерія коледжу 

Головний бухгалтер: Голік Орися Петрівна
Економіст: Одажій Ауріка Іллівна
Провідні спеціалісти: Пазюк Оксана Іванівна, Савіцька Оксана Михайлівна
Бухгалтер: Грєшнова Ольга Анатоліївна


Юрист-консульт: Вілянська Ніна Олександрівна

Гуртожиток

Повноцінне студентське життя неможливо уявити без студентського гуртожитку, як кажуть: «Хто не жив у гуртожитку, той не відчув смаку справжнього студентства».

Гуртожиток – це великий крок у самостійне, свідоме життя. Основна перевага якого це нові знайомства, вміння комунікувати та взаємодіяти, розвиток толерантності та індивідуальності, неповторності, акцентуючись на тому, що усі члени одного студентського колективу.

У приміщеннях гуртожитків створені належні соціально-побутові умови для комфортного проживання студентів. Кімнати затишні, естетично оформлені та укомплектовані необхідними меблями: ліжками, тумбочками, столом та стільцями. При вході – комфортний вестибюль, кухні, бібліотека з читальним залом, кімната для відпочинку, диско зал та спортивний зал. Для проживаючих у гуртожитку діє пропускний режим.

Першочергове надання місця у гуртожитку надається іногороднім студентам, які відносяться до пільгових категорій (студенти-сироти, учасники бойових дій, діти учасників ОСС, інваліди, студенти з багатодітних сімей та особи, які постраждали в наслідок Чорнобильської катастрофи. Інші категорії студентів отримують місця у гуртожитках у разі їх наявності, але пріоритети першочерговості надаються студентам із малозабезпечених сімей та з віддалених районів області.

На початку семестрів проводяться загальні розширені збори всіх мешканців гуртожитку з питань роз’яснення правил внутрішнього проживання у гуртожитку та вивчення проблемних питань у студентському середовищі. На ці зустрічі, що вже стало доброю традицією, запрошуються керівники, представники правоохоронних органів, медики з метою профілактики правопорушень.

У гуртожитках діє студентська рада, яка забезпечує активне студентське життя. Проводиться чимало заходів інтелектуального, розважального та спортивного характеру. Найяскравішими з них були: «КВК», квест до Дня працівника освіти, «Хеловін», «Андріївські вечориці», «День св. Валентина» та інші. Вдосконаленням умов проживання та розвитком дозвілля студентів у гуртожитку займається студентський актив за підтримки завідуючої гуртожитком Нікуліци Тетяни Іванівни та вихователів Олексюка Дмитра Олексійовича, Безуглої Маряни Вікторівни.

 

 

 

 

 

 

 


Заступник директора з адміністративно-господарської роботи: Федоряк Юрій Васильович

Обслуговуючий персонал

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Секретарі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *